Μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας και λάβετε συμμετοχή!

Ελάτε μαζί μας για να υποστηρίξουμε το MOVE-
UP

Τι είναι το MOVE-UP;

Το MOVE-UP αναπτύσσει μια ευέλικτη και ποιοτική πορεία αναβάθμισης ικανοτήτων για γυναίκες που αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και των προσπαθειών τους στο ρόλο της μητέρας και οι οποίες έχουν ανάγκη να (επαν)ενταχθούν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στην αγορά εργασίας.

Οι δραστηριότητες του MOVE-UP προσφέρουν τη δυνατότητα αξιολόγησης και περαιτέρω ανάπτυξης των προσωπικών, κοινωνικών και μαθησιακών ικανοτήτων που αποκτήθηκαν χάρη στην εμπειρία της μητρότητας, τόσο για την ανάπτυξη βασικών ικανοτήτων όσο και για την προώθηση και τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε ευκαιρίες περαιτέρω κατάρτισης και απασχόλησης.

Ποιοι είμαστε εμείς;

Το MOVE-UP διοργανώνεται από μια διεθνή σύμπραξη: FORMA.AZIONE, RIDAP - Ιταλικό δίκτυο εκπαίδευσης ενηλίκων, APEFA - Πορτογαλική Ένωση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων, AKEP - Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, Die Berater Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης και EAEA - Ευρωπαϊκή Ένωση για την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Το έργο υποστηρίζεται επίσης από τους συνδεδεμένους εταίρους και τους ενδιαφερόμενους φορείς της Συμμαχίας, οι οποίοι εκπροσωπούν φορείς χάραξης πολιτικής, την αγορά εργασίας, την εκπαίδευση και την κοινωνία των πολιτών στις συμμετέχουσες χώρες. Διαβάστε περισσότερα για τους οργανισμούς που συμβάλλουν!

Ποιοι είστε εσείς;

Εάν εργάζεστε στον τομέα της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων, της απασχόλησης και των κοινωνικών υπηρεσιών:

Χρειαζόμαστε την εμπειρία σας στον τομέα και τη διορατικότητά σας σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού και βελτίωσης των εργαλείων, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών και των εκπαιδευομένων.

Γίνετε μέλος στις εθνικές ή/και διεθνείς συμμαχίες μας, στις δραστηριότητες μάθησης από συναδέλφους και στις εκδηλώσεις διάδοσης!

Εάν είστε γυναίκα με εμπειρία μητρότητας, είστε άνεργη και επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να εργαστείτε:

Θα θέλαμε να ακούσουμε την εμπειρία σας και να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας για τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στην (επαν)ένταξη στην εκπαίδευση και την εργασία.

Γίνετε μέλος της πορείας για την αναβάθμιση δεξιοτήτων σας στη χώρα σας!

Γιατί να συμμετάσχετε;

Εάν είστε οργανισμός που εργάζεται στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της απασχόλησης και του κοινωνικού τομέα:

Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με την προσέλκυση του κοινού και την υποστήριξη της συμμετοχής σε μαθησιακές δραστηριότητες.

Προβάλλετε τον οργανισμό σας και εξασφαλίστε μεγαλύτερη βιωσιμότητα για τις δραστηριότητές σας.

Υιοθετήστε μια πιο ισότιμη προσέγγιση μεταξύ των δύο φύλων ξεχωρίστε από τα στερεότυπα και τις διακρίσεις μεταξύ των δύο φύλων.

Βεβαιωθείτε ότι οι καλές πρακτικές σας θα αξιοποιηθούν και από άλλους.

Συμβάλλετε σε νέες γνώσεις για την υποστήριξη της αναθεώρησης της πολιτικής και του κύκλου ανατροφοδότησής της.

Εάν είστε γυναίκα που βιώνει την ανεργία:

Αξιοποιείστε την εμπειρία σας ως μητέρα για την (επαν)ένταξη στην κατάρτιση και την αγορά εργασίας.

Δραστηριότητες

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Μην το χάσετε!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Move-Up σήμερα

Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι αποκλειστικά του/των συγγραφέα/ων και δεν αντανακλούν κατ' ανάγκη τις απόψεις και τις γνώμες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε ο EACEA μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι γι' αυτές.

Αριθμός έργου: 101087412, ERASMUS-EDU- 2022-PI-FORWARD-LOT3
Created with