Wellness in Digital Education

Write your awesome label here.
Pregled tečaja

U našem tečaju nudimo novi pristup učenju na daljinu koji daje prioritet vašoj dobrobiti. Razumijemo to učenje na daljinu može biti izazovno, zbog čega smo osmislili naš tečaj za podršku ne samo vaš obrazovni rast nego i vaš mentalni i fizički zdravlje. Ovdje dobrobit nije samo naknadna misao; to je temeljno dio načina na koji poučavamo i učimo. Pridružite nam se kako biste doživjeli putovanje učenja koje brine za vas kao cijelu osobu.

Dostupno i na drugim jezicima

Što je uključeno?

  • 6 Modula
  • 23 Metode/Alati
  • X Pitanja za kviz
  • 5 Videozapis5 Video

Poboljšanje digitalnog učenja

U današnjem svijetu ključno je biti vješt u digitalnim tehnologijama. Naš je tečaj usmjeren na podučavanje ovih vitalnih digitalnih vještina na način koji je lako razumjeti i primijeniti. Ne učimo vas samo kako koristiti tehnologiju; također vas vodimo kako ga koristiti odgovorno i etički. Naše različite metode podučavanja služe različitim načinima učenje, kombiniranje praktičnih aktivnosti s poticanjem na razmišljanje rasprave. Ovaj pristup osigurava da ne naučite samo tehničke aspekte, već i da razumijete ulogu digitalne tehnologije u društvu.

Poticanje kreativnosti

Naša je obuka osmišljena kako bi potaknula vaše kreativno razmišljanje i potaknula vas da ono što naučite primijenite u praktičnim situacijama. Sadržaj je mješavina teorije i primjera iz stvarnog svijeta, motivirajući vas na kreativno razmišljanje i rješavanje problema. Tijekom tečaja radit ćete na uzbudljivim projektima koji vam omogućuju korištenje novih vještina na smislene načine. Do kraja tečaja imat ćete priliku raditi na posebnom projektu koji prikazuje sve što ste naučili, pokazujući svoje vještine na praktičan i dojmljiv način.

Broj projekta: KA220-VET-A5322CAB
Potpora Europske komisije proizvodnji ove publikacije ne predstavlja potporu sadržaju koji odražava samo stavove autora i Komisija ne može biti odgovorna za uporabu sadržanih informacija.
Created with